Tværfaglig behandlingsordning for maskimalt udbytte

Hos Vicuras kan I kombinere vores sundhedsfremmende ydelser. På den måde kommer I hele vejen rundt og får et maskimalt udbytte af ydelserne.

Kombiner vores ydelser

Vicuras tilbyder muligheden for en tværfaglige behandlingsordning, hvor I som virksomhed frit kan kombinere vores sundhedsfremmende ydelser og heraf opnå maskimal trivsel og sundhed blandt medarbejderne.

Ved at kombinere vores sundhedsfremmende ydelser i en tværfaglig behandlingsordning kommer I hele vejen rundt, og forudsætter herved at alle behov og ønsker hos medarbejderne bliver hørt og opfyldt.

Eksempel på en tværfaglig behandlingsordning

Der er mange måde at kombinere ydelserne på.

En massageordning kan eksempelvis give medarbejderne et forebyggende afbræk i hverdagen, hvor de kan få hjælp til arbejdsrelaterede gener og skader, mens ergonomiske vejledninger optimerer medarbejdernes arbejdsstation og kommer uhensigtsmæssige vaner og arbejdsstillinger til livs. Med en fysioterapi ordning er der fokus på medarbejdernes bevægelses- og funktionsevne for at fremme et bedre fysisk velvære og en øget livskvalitet.

Ved at kombinere de tre ydelser opnår I herved maksimal trivsel blandt medarbejderne.

Udvalgte kunder

Vicuras samarbejder med en lang række virksomheder i Danmark, hvor vi hver dag yder vores services til virksomhedernes medarbejdere. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med

Læs flere referencer

Derfor skal I vælge Vicuras

Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord hos Vicuras. Netop derfor tilbyder vi at etablere en tværfaglige behandlingsordning samt mulighed for at etablere ydelserne med et fast behandlingsrum ude hos virksomheden eller som en gang-til-gang løsning.

Sundhed på arbejdspladsen skal være nemt og ligetil. Vi garanterer et minimum af administration, attraktive finansieringsmuligheder og en smart online bookingportal. Samtidig bestræber vi os på at have markedets mest veluddannede behandlere, som løbende bliver efteruddannet for at tilsikre det højeste faglige niveau.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail