Træningsvejledning til virksomheder – opnå store fordele for alle

En træningsvejledning fra Vicuras kommer hele vejen rundt. Med fysisk træning forbedres medarbejdernes fysiske velvære samtidig med at deres mentale sundhed øges markant

Træningsvejledning med fysiske og psykiske fordele

Hvis I som virksomhed har etableret et træningscenter på jeres lokation, kan I tilbyde medarbejderne træningsvejledning. Ved at tilbyde medarbejderne træning på arbejdspladsen kan medarbejderne blandt andet opleve mindskelse af stress relaterede symptomer, bedre søvn, et bedre immunforsvar og bedre selvtillid. Ligeledes kan fysisk træning på arbejdspladsen forebygge og mindske smerter i muskler og led samt forbedre arbejdsevnen.

Som virksomhed vil I samtidig opleve, at de fleste medarbejdere ønsker hjælp til træning for at komme ordentligt og korrekt i gang med træning, for at tabe sig og/eller for at få en stærkere krop. At tilbyde træningsvejledning på arbejdspladsen vil derfor have stor gavn for medarbejderne både på og udenfor arbejdspladsen.

 

Træning på arbejdspladsen styrker fællesskabet

Vi oplever, at virksomheder i stigende grad tilbyder medarbejderne træningsvejledning. Det daglige arbejde er for mange stillesiddende arbejde med inaktivitet og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Ligeledes kan medarbejdere, der udfører fysisk hårdt og tungt arbejde, kræve et fokus på en stærkere krop. Flere forskningsprojekter viser, at træning på arbejdspladsen øger både det fysiske og mentale velvære.

Der skal dog ofte mere til, end blot at tilbyde et motionsrum på arbejdspladsen. Sådanne tiltag bliver ofte kun brugt kortvarigt og af medarbejdere, der allerede er fysisk aktive. Med træningsvejledning fra Vicuras giver I som virksomhed herved alle medarbejdere mulighed for hjælp til træning, og styrker samtidig fællesskabet.

Udvalgte kunder

Vicuras samarbejder med en lang række virksomheder i Danmark, hvor vi hver dag yder vores services til virksomhedernes medarbejdere. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med

Læs flere referencer

Hvorfor træningsvejledning fra Vicuras?

Foruden vores 360 graders tjek i forbindelse med en træningsvejledning afholder Vicuras opfølgende samtaler med medarbejderne efter ca. seks måneder. På den måde tilsikrer vi, at medarbejdernes motivation fastholdes. Udover vores skarpe priser starter vi altid med at forventningsafstemme med virksomheden, hvorefter vi udarbejder et konkret tilbud. Med træningsvejledning fra Vicuras vil I opleve at sygefraværet vil falde og produktiviteten og trivsel vil stige.

 

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail