Online Stretch of the Week

Gør op med stillesiddende kontorarbejde på både arbejdspladsen og hjemmearbejdspladserne med ugentlig online udstrækning, hvor alle kan være med

Udstrækning, der giver energi og overskud

Hos Vicuras oplever vi, at medarbejdere med meget stillesiddende arbejde i høj grad døjer med smerter og belastninger i deres krop. Det går både ud over medarbejdernes koncentrationsevne og energiniveau.

Udstrækning forebygger ikke kun ømme og stive kroppe, men gør også op med kontinuerlige arbejdsstillinger. Ved at komme op og stå øges blodcirkulation til områder i kroppen, der belastes ved stillesiddende kontorarbejde. Herved bliver affaldsstoffer ført væk fra de belastede muskler og sætter sig ikke som ubehagelige muskelinfiltrationer. Det giver mere energi og overskud til arbejdsopgaverne.

Hvordan foregår det?

Med Online Stretch of the Week vil medarbejderne to gange om ugen, af cirka 15 minutters varighed, blive guidet gennem et træningsprogram skræddersyet af vores dygtige behandlere.

Vores behandlere sørger for at alle kan være med og medarbejderne behøver hverken måtte, elastik eller andre rekvisitter. Det hele kan udføres lige foran skrivebordet. Hver uge er der nye friske øvelser, som sikrer, at der kommes godt rundt i hele kroppen.

Se også vores videoportal, hvor du kan finde gode øvelser.

Videoportal
Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail