Online ergonomiske vejledninger

Med online ergonomiske vejledninger kan medarbejdere, der arbejder helt eller delvist hjemmefra, blive guidet til en forsvarlig og hensigtsmæssig hjemmearbejdsplads

God ergonomi på hjemmekontoret med online ergonomi

Med online ergonomiske vejledninger kan medarbejdere, der arbejder helt eller delvist arbejder hjemmefra, få grundig hjælp til indretning af deres hjemmekontor. Hos Vicuras erfarer vi, at hjemmearbejde har øget arbejdsrelaterede skader og gener.

De ergonomiske forhold ved hjemmearbejde er nemlig ikke lige så gode på hjemmearbejdspladser som ude hos virksomheder. Det resulterer i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og vaner, der medfører smerter og belastninger i kroppen, hvilket går ud over koncentrationsevnen og energiniveauet.

Vi tilbyder også ergonomi webinar og ergonomiske vejledninger på kontoret.

Så nemt er online ergonomisk vejledning

Tilmelding

Medarbejderen tilmelder sig online ergonomiske vejledninger via Vicuras' bookingportal

Mødeindkaldelse

Medarbejderen modtager dagen inden mødet en mødeindkaldelse med et personligt link til deltagelse

Online møde

Medarbejderen modtager vejledning i indretning af hjemmekontoret på aftalt dato og tidspunkt

God ergonomi

Medarbejderens har nu en optimal arbejdsstation, der er korrekt og hensigtsmæssigt installeret

Formål og udførelse af online ergonomi

Online ergonomisk vejledning er individuelt per medarbejder og udføres via et online møde af cirka 30 minutters varighed. Herved får medarbejderen nøjagtigt den hjælp, som han eller hun har brug for.

Medarbejderen vil modtage grundig vejledning til indretning af den individuelle hjemmearbejdsplads, råd og vejledning til arbejds- og variationsstillinger samt råd og vejledning til gode vaner og øvelser i løbet af arbejdsdagen.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail