Skal du være en del af vores dygtige team?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige behandlere til vores hurtigt voksende behandlerteam. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vicuras som arbejdsplads

Branchens bedste arbejdsplads

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi har en meget klar målsætning om at være branchens mest eftertragtede arbejdsplads. Hos os er der højt til loftet, og vi har altid fokus på den enkelte behandler samt på at gøre din arbejdsdag så nem som mulig.

Vi sørger for al administrativt samt alt inventar (briks, linned, olier mm.) i vores behandlingsordninger. Vi betaler for efteruddannelse, og så afholder vi mange årlige sociale arrangementer (fredagshygge, julefrokost, sommerfester mm.).

Søg job

Det siger dine kommende kollegaer

Jeg blev til første samtale, modtaget med åbne arme og af en professionalisme, ro og nærvær, som er så vigtig i hverdagen. Og jeg kunne hurtigt mærke, at det ikke kun var en engangsoplevelse - der er altid plads til en hyggelig sludder og et kram, hvis man er i nærheden af kontoret. I dag, når jeg går på arbejde, glæder jeg mig til en ny dag. Jeg har mange faste klienter, med en travl hverdag, men de er altid glade, afstressede og tilfredse, når de går ud ad døren.

Mette (massør hos Vicuras siden 2017)

Vicuras er helt klart det sted, som har en professionalisme, som mange andre ikke formår at opretholde. Samtidig yder de en super service for både deres kunder og ansatte. Det energiske og fantastiske team på kontoret, og mine dygtige behandler kollegaer, gør at jeg er stolt af at fortælle, at jeg arbejder i Vicuras og er en del af teamet. Vicuras tilbyder ”pleje og omsorg for livet” – Vicuras tilbyder meget mere end det."

Regin (massør hos Vicuras siden 2013)

Jeg elsker at arbejde for Vicuras, da jeg synes, det er et reelt og anstændigt firma med ambitioner. Jeg har arbejdet for Vicuras i et års tid, og har været glad for hver eneste time. Hos Vicuras kan vi snakke lige ud af posen, der er gensidig respekt for hinandens arbejde, og der er højt til loftet. Derudover giver de mig frihed til at give den behandling, jeg føler må være bedst. Vicuras tager sig af alt det administrative – jeg skal blot medbringe mit talent og gode humør!"

Nina (massør hos Vicuras siden 2015)

Jeg føler mig meget privilegeret over at være en del af Vicuras. Lige fra første dag. Det er som om, at jeg altid har været en del af virksomheden. Det er takket være dygtige, kompetente og ikke mindst søde arbejdsgivere. De forstår at værdsætte en, og så er de meget betænksomme. Sender blomster på fødselsdagen, eller SMS’er når ens barn er indlagt på sygehus. Hurtig respons på stort som småt. Super god arbejdsplads!

Louise (massør hos Vicuras siden 2017)

Vicuras er en yderst professionel og troværdig aktør, som udbyder sundhedsordninger til virksomheder. De fleksible løsninger kan tilpasses enhver virksomheds behov. De lever helt op til missionen om øget trivsel, sundhed og livskvalitet. Vicuras ER ”pleje og omsorg for livet” – både for virksomhederne og for os som medarbejdere. Jeg er stolt over at være en del af Vicuras’ behandlerteam både på virksomhederne og som ekstern partnerklinik. "

Lotte (massør hos Vicuras siden 2016)

Jeg er rigtig glad for at være en del af Vicuras teamet. Vicuras tager hånd om sine medarbejdere og lægger vægt på vores faglige udvikling i form af bl.a. efteruddannelsesdage. Til trods for jeg som behandler arbejder individuelt ude hos virksomhederne, er det nemt hos Vicuras at føle sig som en del af fællesskabet. Det er absolut en struktureret og god organisation at være en del af og nogle virkelige søde kollegaer."

Lene (massør hos Vicuras siden 2016)

Derfor skal du vælge Vicuras

Vores behandlere er vores vigtigste aktiv, og derfor er det essentielt for os, at du går glad på arbejde og føler, at du er i gode rammer.

Fokus på den enkelte

Fokus på dine behov og ønsker

Attraktive forhold

Attraktive ansættelses- og lønvilkår

Faste vagter

Faste vagter hos faste virksomheder

Sociale arrangementer

Sommer- og julefest, fredagsbarer og meget mere

Efteruddannelse

8 årlige kurser i samarbejde med Gunna Højgaard (Massageskolen) og Jannie Arvad (DAK)

Nemt og ligetil

Vicuras håndterer al administration og materialer, så du kan have en nem arbejsdag

Hvem er du?

Vi er altid på udkig efter dygtige, fleksible og ansvarsbevidste massører, ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre alternative behandlere over hele landet.

At være fleksibel, punktlig og pligtopfyldende er nøgleord hos Vicuras. På den måde sikrer vi den bedste arbejdsdag for både dig og vores mange kunder.

Hvis du er massør, ser vi gerne, at du har en relevant erfaring, samt at du er momsfritaget.

Søg job

Se videoen og hør og se nærmere om at være behandler hos Vicuras, efteruddannelser, sociale arrangementer og meget mere.

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail