Referencer

Vi samarbejder med en lang række virksomheder i hele Danmark, hvor vores dygtige behandlerteam hver dag yder vores sundhedsfremmende ydelser

Vi er stolte over vores kunder

Mange virksomheder i Danmark har udpeget Vicuras som leverandør af deres behandlingsordninger til deres medarbejdere.

Det skyldes ikke mindst vores store fokus på høj kvalitet og service. Hos Vicuras er det nemt at tilbyde sine medarbejdere sundhedsfremmende ydelser. Vi håndterer alle processer og gør det nemt for både virksomhed og medarbejdere.

Vi er meget stolte og ydmyge over tilliden fra vores kunder. Herunder ses et udsnit af de kunder, som vi samarbejder med.

Anbefalinger fra kunder

”Arbejdsglæde er vigtigt hos Jobindex. Massageordningen fra Vicuras biddrager i høj grad til arbejdsglæde og trivsel i dagligdagen. Samarbejdet med Vicuras forløber gnidningsløst, fra opstart, indretning af massagerum og opsætning af bookingsystem til den daglige brug for medarbejderne. Positive tilbagemeldinger fra de ansatte, der benytter massageordningen, bidrager til at Vicuras er en fuldt integreret del af trivselsordningen hos Jobindex.”

- Michael Zehngraff, Administrationschef

”Dustins nyeste tiltag i sundhedsordningen er massageordningen fra Vicuras, som kommer flere gange om ugen og udfører forebyggende behandlinger hos vores medarbejdere. Behandlingsordningen er en stor succes og er hurtigt blevet en fast del af vores virksomhedskultur. Vicuras varetager alt i forbindelse med ordningen, og vi er yderst tilfredse med fleksibiliteten og det nære samarbejde med Vicuras, som værende bidragsyder til øget trivsel og et godt arbejdsliv for vores medarbejdere.”

- Morten Jakobi Nielsen, VP Group People Development

”Telia er nu gået ind i femte sæson med Vicuras, og vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Ud fra et virksomhedsmæssigt synspunkt er de super fleksible som samarbejdspartner, og altid i nærheden, hvis det kræves. Vores ansatte er rigtig glade for ordningen, deres massører opleves som meget professionelle, og reelt interesserede i det de laver. Samtidig er de gode til at spørge ind til specielle ønsker og behov. Et yderligere plus er det super pæne rum, Vicuras har indrettet, og vores ansatte er rigtig glade for at de blot skal møde op, uden at tænke på at huske håndklæder og så videre. Vi kan varmt anbefale Vicuras til andre virksomheder.”

- Klaus Jeppesen, Senior Specialist, Camp. & Ben. Human Resources

”Hos Topdanmark Forsikring benytter vi med stor succes Vicuras som leverandør af vores interne massageordning. Vicuras leverer til flere af vores lokationer i Danmark, og de håndterer administration og kontakt til vores medarbejdere. Vicuras’ massører er dygtige, venlige og kompetente - massageordningen forløber rigtig godt og vores medarbejdere er meget tilfredse. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Vicuras."

- Marianne Torp Granzow, HR-Konsulent

”Canon Danmark A/S har i mere end fire år haft Vicuras som samarbejdspartner på vores massageordning. Det har været til stor glæde for medarbejderne, som flittigt anvender ordningen. Medarbejderne får hjælp til alt lige fra ømme skuldre til større skader. Vi har faste massører tilknyttet, som medarbejderne er meget glade for - massørerne er opmærksomme på den enkeltes ønsker og behov. Vicuras’ tidsbestillingssystem er nemt at anvende. Vi kan kun anbefale Vicuras som en meget fleksibel og professionel samarbejdspartner.”

- Anne Wentrup, Human Resources & L&D

”Vi er meget glade for vores massageordning hos Vicuras, som på fineste vis formår at kombinere det professionelle og det personlige, så alle medarbejdere føler at de får en god behandling!”

- Elisabeth Hellemose, HR Direktør

”Vi har et virkelig godt samarbejde med Vicuras som, udover altid at levere høj service, også har engagement og hjerte med i alt, hvad de laver. Kan på det varmeste anbefales til andre virksomheder, som ønsker en massageordning!”

- Inge Hove, HR Direktør

”Vicuras har indrettet et rigtig indbydende massagerum hos os, og de stod for alt i den forbindelse. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Vicuras, som både er en fleksibel og professionel samarbejdspartner.”

- Jette Skeem, HR Direktør

”Vicuras har igennem de seneste fire år leveret forebyggende behandlinger til Minimums medarbejdere i Danmark. Behandlingerne er af høj kvalitet, og Vicuras håndterer alle processer og al administration forbundet med behandlingsordningen. Vi er utroligt tilfredse med samarbejdet, og vi kan på det varmeste anbefale Vicuras til andre virksomheder, som ønsker at gøre noget godt for deres medarbejdere.”

- Mette Meier Bloch, Executive Management Assistant

”Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Vicuras omkring massageordningen for vore medarbejdere - lige fra indretning af et lækkert massagerum til altid at blive mødt med en professionel, imødekommende og positiv service.”

- Torsten Maletzki Leimand, Leder af HR Service

"Vi kan varmt anbefale Vicuras som leverandør af firmamassage! Vicuras har siden 2019 leveret forebyggende behandlinger til os i vores kontor, og det har været en rigtig stor succes. Vicuras behandlere er meget kompetente, og Vicuras håndterer alle administrative processer. Desuden er Vicuras meget fleksible på deres løsninger."

- Tina Hammer, Finance Assistent

”I forbindelse med at vi holdte en temauge med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, aftalte vi et samarbejde med Vicuras om ergonomi og sundhed. Det blev en spændende og lærerig uge, hvor ergoterapeut Christina Ferm bl.a. underviste vores arbejdsmiljørepræsentanter i ergonomi og arbejdsstillinger, gav råd og vejledning til vores personale og udarbejdede et træningsprogram med strækøvelser. For medarbejdere, der arbejder hjemme pga. Corona, blev der afholdt et Webinar i indretning af hjemmearbejdspladsen. Det blev en rigtig positiv oplevelse for alle vores medarbejdere, som aktivt deltog i de mange initiativer.”

- Mogens Bjerre, HSE Officer

Sundhedsfremmende ydelser, der kan mærkes

Resultaterne tager udgangspunkt i tilfredshedsundersøgelser af vores behandlingsordninger, hvor 767 medarbejdere i 13 forskellige virksomheder har svaret.

0%

oplever, at behandlingerne har afhjulpet deres skader og gener

0%

bedømmer Vicuras' behandleres kvalifikationer som værende over middel

0%

bedømmer, at Vicuras og behandlingsordningerne er over middel i forhold til kvalitet og service

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail