Om Vicuras

Vi arbejder hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø på alle typer arbejdspladser i hele Danmark

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet

Med forebyggende behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark, arbejder vi hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne. Vi er godkendt autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og vi er derfor den oplagte samarbejdspartner, når det kommer til løsning af arbejdsmiljøproblemer.

Hos Vicuras vil I altid opleve høj kvalitet og fleksibilitet samt et minimum af administration. Sundhed på arbejdpladsen skal nemlig være nemt og ligetil.

Vicuras er stolte af at være anbefalet af DANSK HR, Danmarks største HR-organisation.
……………………………………………………………………………..

Jeres sundhedsfremmende HR-partner

Vicuras er en fremadstormende aktør og er i dag landsdækkende leverandør af forebyggende behandlingsordninger til en lang række store danske virksomheder og organisationer. Gennem effektive behandlinger øger Vicuras dedikerede behandlerteam medarbejdernes fysiske og mentale sundhed, som både bidrager til at nedbringe sygefraværet og øge effektiviteten i virksomheden.

Med Vicuras som HR-partner sikres medarbejderne professionel behandling og rådgivning, mens virksomheden trygt kan fokusere på udvikling af andre værdifremmende tiltag. Ved at outsource behandlingsordningen til Vicuras får virksomhedens medarbejdere nem og sikker adgang til løbende booking af behandlinger gennem Vicuras intuitive digitale platform, som samtidig sparer virksomheden for manuel administration og ressourcer.

Vicuras rekrutterer selv sine behandlere, som alle gennemgår et grundig tilrettelagt onboarding program, der bl.a. skal sikre, at Vicuras ekstra høje krav til service, kvalitet og hygiejne også efterleves i praksis. Ligeledes sørger Vicuras for løbende uddannelse og opkvalificering af sine behandlere. Behandlingerne udføres i indbydende og trygge rammer ude i virksomheden eller hos en af Vicuras nøje udvalgte partnerklinikker.

Se og hør nærmere om Vicuras og vores forebyggende behandlingsordninger.

Mission

Vicuras tilbyder sundhedsordninger til gavn for både virksomheder, medarbejdere og samfundet som hele. Øget trivsel, sundhed og livskvalitet blandt virksomhedens medarbejdere, er faktorer som skal hjælpe med at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig, øge værdiskabelsen og sikre en mere ansvarlig intern virksomhedsstrategi.

Vision

Vicuras’ vision er, at blive det foretrukne valg som leverandør af sundhedsordninger til virksomheder i Norden, som giver en bedre trivsel, sundhed og livskvalitet til virksomhedens medarbejdere.

Udvalgte samarbejdspartnere

Børsen Gazelle 2019 & 2020

Vicuras er i 2019 og 2020 blevet kåret som Børsen Gazelle.

Vi er enormt stolte, taknemmelige og ydmyge over den store anerkendelse, som vi har modtaget fra Børsen. Kåringen er en anerkendelse fra Børsen af, at Vicuras er en del af eliten i dansk erhvervsliv. Det hele var ikke muligt uden vores dygtige behandlerteam, der hver dag gør et fantastisk stykke arbejde ude hos vores kunder. Der skal også lyde en stor tak til vores loyale og trofaste kunder.

En gazellevirksomhed har i løbet af 4 regnskabsår, hvert år, haft positiv vækst, og har samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Behandlingsordninger med store fordele

Resultaterne tager udgangspunkt i en tilfredshedsundersøgelse af vores massageordning, hvor 767 medarbejdere i 13 forskellige virksomheder har svaret.

0%

oplever, at behandlingerne har afhjulpet deres skader og gener

0%

bedømmer, Vicuras' behandleres kvalifikationer som værende over middel

0%

bedømmer, at Vicuras og behandlingsordningerne er over middel i forhold til kvalitet og service

Omtanke for sundheden i Danmark (CSR)

Sundhed er et vidtrækkende begreb, og overalt i Danmark arbejder foreninger og organisationer hver dag for at løfte sundheden og glæden for andre.

Vicuras støtter og bakker op om en række forskellige projekter i og udenfor Danmark. Vi ønsker at tage aktiv del ved at udvise et socialt ansvar, og indgår derfor løbende sponsorater med organisationer, som gør en forskel for sundheden og mennesker i al almindelighed. Hvis du ønsker at præsentere os for et spændende projekt, så kontakt os gerne.

     

Vicuras består af nedenstående selskaber

Vicuras DK A/S

CVR: 3580 7756
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2410510
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Adm. direktør: Jakob Ørnskov
Bestyrelse: Anders Droob, Trine Mogenstrup og Jakob Ørnskov
Advisory Board: Karina Boldsen og Rikke Brandes

Vicuras Sundhedscentre A/S

CVR: 3823 7020
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2599296
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Adm. direktør: Jakob Ørnskov
Bestyrelse: Anders Droob, Trine Mogenstrup og Jakob Ørnskov
Advisory Board: Karina Boldsen og Rikke Brandes

Vicuras Holding A/S

CVR: 3654 6603
Bank: Sydbank A/S, Esbjerg
Reg. 7701 Kto. 2268553
Revisor: Deloitte, Esbjerg

Adm. direktør: Jakob Ørnskov
Bestyrelse: Anders Droob, Trine Mogenstrup og Jakob Ørnskov
Advisory Board: Karina Boldsen og Rikke Brandes

Bliv kontaktet
Vil du høre mere?
Send en mail